SZERZŐI JOGOK
2017. április 30. írta: Bazsa Mara

SZERZŐI JOGOK

Kedves Felhasználó!

 

Tájékoztatom, hogy 2017. március végétől régi és új írásaimat a becsifekete.hu weboldalon olvashatja. Ezen az oldalon lévő bejegyzéseim az alábbi feltételekkel használhatók fel.

A becsifekete.blog.hu internetes oldalra történő belépéssel a következőket fogadtad el, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználóként látogatod az oldalt:

A becsifekete.blog.hu weboldal összes lapján található tartalom a Belus Invest Kft. és Bazsa Mara szellemi tulajdona. A weboldal tartalma a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Ennek következtében:

Az oldal bármely részének (szöveg, fotó, hanganyag, grafika, videó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, címlista) feldolgozása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, harmadik személynek történő értékesítése a Tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos.

Tilos továbbá a Tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, még változatlan formában is.

A becsifekete.blog.hu tartalmának részben vagy egészben történő jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A becsifekete.blog.hu weboldalról híranyagokat átvenni, csak a hírforrásra történő egyértelmű, linkkel ellátott visszahivatkozással lehetséges.

Szolgáltatásaink számos, felhasználók által feltöltött hivatkozást, linket, képet, tartalmaznak, amelyek más web-oldalakra mutatnak, vagy más weboldalakon találhatók. Ezen képek és web-oldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Tulajdonos nem vállal felelősséget.

A becsifekete.hu logó, valamint domain név szerzői jogvédelem alatt áll. Felhasználása (a hivatkozás kivételével), csak a Tulajdonos előzetes, írásos engedélyével lehetséges

A bejegyzés trackback címe:

https://becsifekete.blog.hu/api/trackback/id/tr3812468959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EuroAstra · euroastra.hu 2017.07.21. 05:35:16

Ez igy nagyon durva, mert nem engedi a fair use tipusu felhasználást sem. Nem erről szól a net. Ezt simán szerzői jogi szabadrablásnak nevezik, aminek a következménye az először fizetőssé válás, majd a bukás lesz. Divatos ilyen jognyilatkozatot adni, de blognál mindenképpen tisztességtelen. Ugyanis a normális fair use felhasználó, forrásmegjelöléssel és odamutató linkkel is dolgozik. Ilyen tipusu hivatkozást, idézést stb nem kéne tiltani. Ugy tünik, hogy a likevadászok ellen hozott félresikerült intézkedésről van szó, vagy tévedtem? Ez ellenük nem hatásos, másokat viszont hergel.
süti beállítások módosítása