KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK
2016. december 07. írta: Bazsa Mara

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK

Játssz velünk!

Nyerj 2 db koncertjegyet, 76 euró értékben! 

 

Két darab jegy, mely a Bécsi Kamarazenekar szólistáinak 2016. december 22-én a Stephansdomban, 20.30 órakor kezdődő koncertjére érvényes, most a tiéd lehet!

img_6146_1.jpg

A játék nyertese két darab belépőt nyer a Szent István-székesegyház adventi koncertjére, és biztos, hogy különleges élményben lesz része. 

 

Művészet és kultúra határok nélkül. (Kunst und Kultur ohne grenzen  ). Rövidítve K.und K. Ha nem is császári és királyi, de mindenképpen fejedelmi koncertnek nézünk elébe a Stephandom meghitt belsejében.  Az idei, adventi koncert különleges élménnyel kecsegtet. Mozart, Schubert, Corelli zenéje mellett, Bach Karácsonyi oratóriuma, Händel Messiása, valamint a legszebb karácsi énekek csendülnek fel az ódon falak közt, békét, nyugalmat és áhítatot csempészve a szívekbe, felkészítve a karácsonyra, az év legszebb ünnepére. A koncerten a Bécsi Kamarazenekar szólistái lépnek fel, trombitával és énekkel.

A nyereményjátékhoz a jegyeket a bécsi, templomi komolyzenei koncertek szervezője, a Kunst & Kultur ohne Grenzen ajánlotta fel, melyet ezúttal, olvasóink nevében is, köszönünk. (http://www.kunstkultur.com/)

 

Töltsd ki az alábbi kérdőívet, adok hozzá segítséget. A választ az alábbi posztban találod meg:

http://becsifekete.blog.hu/2016/02/08/10_dolog_amirol_becs_hires

 

A játékra 2016. december 18. éjfélig lehet jelentkezni. 

Sorsolás 2016. december 19-én 10.00 órakor.

A bejegyzés trackback címe:

https://becsifekete.blog.hu/api/trackback/id/tr2812028365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása