Ingyen látogatható programok hétvégén Bécsben
2016. július 28. írta: Bazsa Mara

Ingyen látogatható programok hétvégén Bécsben

Hat kép, több helyszín, több program hétvégére. Fesztiválok, bolhapiac, jóga, koncertek, zene, evés és ivás minden mennyiségben. Nem csak Bécsben élőknek! Ne felejtkezzetek el a havi ajánlóban szereplő programokról sem! Jó válogatást!  

Popfest - Popfesztivál

Időpont: július 28-31 között, program szerint

Helyszín: Karlsplatz

A négy napig tartó, hetedik alkalommal megrendezésre kerülő popfesztivál a hétvége legnagyobb eseménye. Több színpadon, több mint 50 előadó, együttes mutatkozik be a könnyűzenét szerető közönségnek. Újra hallhatjuk a két éve az Európai Dalversenyen indult Johann Sebastian Bass Chamber Orchestras-t, az osztrákok kedvenc zenekarait, énekeseit, mint például Black Palms Orchestra-t, az Ash My Love-t, a Thirsty Eyes-t és a Wild Evel &The Trashbones-t.

http://popfest.at/#Programm

Állatkert-látogatás

Időpont: július 29.  9.00 - 18.00 óra között

Helyszín: 13. kerület, Maxingstraße 13b.

Lottónap az állatkertben! Adj magadnak egy esélyt a nyerésre, vegyél egy lottószelvényt, és ez esetben garantált a nyeremény. A lottó felmutatásával ugyanis beléphetsz Európa egyik legszebb állatkertjébe, ahová egyébként borsos áron jutsz csak be. (Fotó: Daniel Zupanc)

lotterien-tag-tiergarten-schoenbrunn-2016-876x485.jpg

http://www.lotterien.at/unternehmen/sponsoring/lotterien-tage/

Bolhapiac

Időpont: július 30.  11.00 - 16.00 óra között

Helyszín: 6. kerület, Gumpendorfer Straße 10-12.

Sok megunt, ám még jó állapotban lévő dolog gyűlt össze az utóbbi hónapokban a mostani rendezvényre, ami másoknak még kapóra jöhet. Rengeteg érdekes, értékes tárgy, cipő, ruha, CD és babakelengye vár új gazdára a hétvégén megrendezésre kerülő bolhapiacon.

13781776_1623713977957988_8396578722912581471_n.jpg

https://www.facebook.com/events/1113850438673143/

Jóga a parkban

Időpont: július 30.  10.00 - 11.30 óra között

Helyszín: 6. kerület, Esterházy Park (Kollergerngasse bejárat)

Kapcsolódj ki a munkás hét után a szabadban, jógázz az Esterházy parkban. Oktató segítségével ismerkedhetsz meg a jóga rejtelmeivel. A sportoláshoz alkalmas ruhát és a matracot ne hagyd otthon. Találkozunk?

gfx.jpg

 http://www.mariahilf.gruene.at/yoga2016

Zenés filmfesztivál

Időpont: program szerint

Helyszín: Rathausplatz

A Városháza előtt esténként folyamatosan filmeket vetítenek, miközben a kulináris élvezeteknek hódolnak az emberek. Hogy ne unatkozzanak, az étkezéshez hétvégén zenei aláfestést is kapnak. Szombaton, kora délután egy énekes ( Constantin Luger- video lejjebb), vasárnap egy hattagú dzsesszformáció koncertjével fejelik meg az eseményeket. 

http://filmfestival-rathausplatz.at/programm/

Afrika-napok

Időpont: augusztus 1. 14.00-24.00 óra között

Helyszín: 21. kerület, Donauinsel, Nordbahnbrücke környékén

A Duna-szigeten július 29. és augusztus 15. között megrendezésre kerülő Afrika-napokra a felnőtt belépő 8 euró, de hétfőn ingyen várják a fekete földrész kultúrája iránt érdeklődő, adakozó látogatókat. Negyvenezer négyzetméteren ezer művész és kiállító mutatja be a kontinens jellegzetes ételeit, italait, és sok színes, érdekes programmal is készültek.

okkkkkkkkkkkkk.jpg

http://wien.afrika-tage.de/tagesprogramm/

Időjárás előrejelzés a hétvégére itt. 

Fotó: honlapok

Ha tetszett a poszt, csatlakozzon a Bécsi fekete Facebook közösségéhez: itt    

A bejegyzés trackback címe:

https://becsifekete.blog.hu/api/trackback/id/tr478919650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása